Y Games Twitch Sings Untuk Para Penikmat Streamer

Y Games Twitch Sings Untuk Para Penikmat Streamer

Y Games Twitch Sings Untuk Para Penikmat Streamer

Penasaran dengan y games Twitch sings ini? Simak ulasan hingga selesai untuk menemukan berbagai keseruan di dalamnya. Tentu saja sebelumnya anda sudah tidak asing dengan nama Twitch ini, beberapa waktu yang lalu Twitch mengeluarkan sebuah permainan karaoke yang boleh dinikmati oleh semua orang. Mungkin beberapa daripada anda pernah mendengarnya, namun jika anda belum mendengarnya anda boleh mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan permainan satu tersebut dalam ulasan ini.

Y Games Twitch Sings Untuk Para Penikmat Streamer

Ada beberapa hal menarik yang perlu anda ketahui daripada permainan karaoke tersebut. Inilah beberapa hal menarik yang perlu anda ketahui, seperti :

  1. Sebagai salah satu media untuk berinteraksi dengan apra streamer.
  2. Para penyiar boleh memilih berbagai lagu hingga ratusan lagu yang boleh diputar atau dinyanyikan untuk streamer.
  3. Terdapat pelbagai ciri yang menarik dalam permainan tersebut, anda juga boleh memuatkan lirik – lirik untuk memudahkan penyanyi menyanyikan lagu tersebut.
  4. Aplikasi tersebut langsung disambungkan dengan Twitch.
  5. Dengan menggunakan permainan tersebut pendengar juga boleh langsung melakukan request lagu yang ingin diputar.
  6. Ciri-ciri lain yang boleh dinikmati adalah para penyanyi boleh saling duet.
  7. Selain itu nanyian yang telah anda nanyikan tersebut akan dinilai dan jika hasilnya bagus anda boleh mendapat hadiah, jadi buatlah paparan bernyanyi anda yang sangat luar biasa.
  8. Di dalam permainan tersebut juga disediakan avatar, layaknya permainan pada umumnya para pemain juga boleh mengumpulkan banyak poin untuk dapat memberi kostum pada avatar mereka.

Tidak hanya beberapa hal tersebut saja yang membuat Twitch Sings ini menjadi menarik, tentu saja masih ada banyak hal – hal lain yang perlu anda ketahui. Selain beberapa hal di atas, anda juga boleh menemukan hal menarik dari mega888 apk. Permainan Twitch tidak hanya permainan karaoke sahaja yang boleh anda nikmati, anda boleh menemui permainan Twitch lain yang tidak kalah seru untuk anda mainkan, twitch sings tersebut memang menjadi permainan yang banyak dimainkan.